Asztalfoglaláshoz írj nekünk Facebookin vagy hívj bennünket a +36 30 632 1252-es telefonszámon!

Foglald le az egész bisztrót – elérhető áron a COVID járvány alatt

Ha nem szívesen mész közösségbe, de családi- vagy baráti összejöveteleket tartanál, akkor nálunk a helyed! Lehetőséged van zártkörű rendezvényre kibérelni a teljes bisztrót, így rajtatok és a személyzeten kívül más nem fog bent tartózkodni. Ajánlatkérésért írj nekünk Facebookon, e-mailben, vagy hívj minket telefonon: 06-30-632-12-52

Kerti partizz Buda szívében!

Tarts nálunk születésnapot, családi összejövetelt, kispénteki céges sörözést, vagy zártkörű rendezvényt! Választhatod 14 férőhelyes légkondícionált belső terünket, vagy az akár 20 fő leültetésére alkalmas árnyékos, szeparálható teraszunkat, de a kertünket is szabadon használhatjátok, hozhattok gyerekjátékokat, trambulint, lufikat, egyedi dekorációt. Ha még többen vagytok, a teljes bisztrót is le tudjátok foglalni.
A születésnapi tortát, hidegtálakat, snackeket, meleg ételeket nyugodtan ránk bízhatod, ahogy a jó hangulatot és a végtelen italt is!
Rendezvényekkel kapcsolatosan kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben a paranyi@paranyi.hu e-mail címen!

Telefonos foglalás, rendezvényekkel, születésnapokkal kapcsolatban kérünk hívj minket telefonon: +36 30 632 1252